Een sportieve studententijd voor nog geen €5,- per maand! De ACLO is dé studenten-sportorganisatie van Groningen. De ACLO biedt toegang tot 49 studentensportverenigingen, algemene uren, sportcursussen, interne competities en het vrij reserveren van velden, banen en sporthallen.

Sportaanbod
De ACLO is met 19.000 sporters de grootste studentensportorganisatie van Europa. Met een breed aanbod van bijna 90 verschillende sporten is er voor iedereen wat wils. Een uurtje squashen met vrienden, binnenwandelen bij een algemeen uur body-fit of zwemmen, bij een cursus nieuwe sporten uitproberen zoals skiën en paaldansen, het is allemaal mogelijk!

Fitness
Bij de ACLO kun je ook gebruik maken van de fitnessfaciliteiten. Tegen een gereduceerd tarief van €65,- (bovenop de ACLO Card) kun je het gehele collegejaar onbeperkt fitnessen!

Sport is gezond
Sport is niet alleen leuk, maar ook nog eens gezond. Het houdt je zowel fysiek als mentaal in topvorm, wat een positief effect heeft op je studieresultaten! Bij de ACLO kun je met iedere sportieve doelstelling terecht. Of je nou wilt afvallen, ontspannen of sport op hoog niveau wilt uitoefenen, bij de ACLO kan het allemaal!

ACLO

Verenigingen
Bij de ACLO zijn 49 studentensportverenigingen aangesloten. De verenigingen bieden je niet alleen de mogelijkheid om te sporten. Naast het behalen van sportprestaties worden door verenigingen regelmatig leuke activiteiten, borrels en feesten georganiseerd. De ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen dus!

Word actief!
Zowel bij de ACLO als bij haar verenigingen kun je actief worden door in commissies of in het bestuur te gaan. Op die manier ontwikkel je je niet alleen op studiegebied, maar ook op persoonlijk vlak. Daarnaast staat het ook nog eens goed op je CV.

Lid worden?
Om ACLO-sporter te worden kun je een ACLO Card kopen via de website of aan de balie van het ACLO Sportcentrum.

ACLO Studentensport
Blauwborgje 16
9747 AC Groningen
(050) 363 46 41
www.aclosport.nl