(last-minute) studentenkorting op voorstellingen en concerten!

De Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal bestaat uit twee huizen: het oudste theater van Nederland en een 19e-eeuwse concertzaal, twee monumentale panden in het centrum van Leiden. Vier prachtige zalen met 300 voorstellingen en concerten per jaar. Van klassieke muziek en toneel tot theatercolleges, pop & jazz en cabaret. Vanaf september 2017 o.a. Arjen Lubach, Rundfunk, Amsterdam Sinfonietta met Typhoon en Isabelle Beernaert.

Last minute Studententarief
Op bijna alle voorstellingen en concerten geldt de last minute studentenprijs van € 12,50. Kaarten zijn op de dag van de voorstelling of het concert vanaf 13:00 uur online en aan de kassa verkrijgbaar van de Leidse Schouwburg of Stadsgehoorzaal.

Studententarief voor Klassiek
In Stadsgehoorzaal kunnen studenten voor slechts €12,50 naar een klassiek concert!

De korting geldt voor studenten t/m 25 jaar en de prijs is inclusief een drankje en garderobe en exclusief administratiekosten. Vergeet alleen niet je collegekaart mee te nemen!

EnCultuurkaart
Voor studenten met een EnCultuurkaart geeft de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal korting op geselecteerde voorstellingen en concerten. Kijk voor meer informatie en het actuele aanbod op encultuur.nl

Bekijk het hele programma van seizoen 2017/2018 hier.