Heb jij zin in een bijzondere kerstavond? Met vuur, glühwein, muziek, ontmoeting en verdieping? Kom dan naar de Zinzoekers Kerstspecial op vrijdag 18 december!  

Een gala van de studentenvereniging, een diner op je werk, een borrel van de sportclub… we hebben het maar druk rond Kerst. Tegen de tijd dat je met familie aan het kerstdiner zit, ben je doodmoe. Waar vind je dan nog een moment om even stil te staan, je af te vragen wat Kerst voor je betekent en je te laten raken door de verhalen?

Op de vrijdag voor Kerst nodigen StekJong en Haastu je uit voor de ‘Zinzoekers Kerstspecial’! Uit het diverse workshopaanbod kies je er een waar jij zin in hebt. Zoek daarna de warmte op bij het vuur met een beker glühwein of warme chocolademelk en laat je verrassen door nieuwe ontmoetingen!

Programma 

  • 19:30 uur Kerstoptreden met opwarmertje
  • 20:00 uur Workshops
  • 21:30 uur Gezelligheid rond het vuur met glühwein, warme choco en winterse hapjes

Kies zelf je workshop!
Op de avond zijn er verschillende workshops. Ga naar www.stekjong.nl voor een beschrijving van de workshops en kies waar jij zin in hebt!

Tickets
Voor €8,-  (€5,- voor studenten/ooievaarspas) ben je erbij (incl. workshop, drinken en hapjes)! Reserveer via: stekjong@stekdenhaag.nl o.v.v. ‘ticket kerstspecial’. Geef bij reservering de workshop van jouw keuze door.

We hopen je 18 december te zien. Kerstgroet!  

Facebook: www.facebook.com/stekjong
Twitter: @StekJong #ZZkerstspecial
www.stekjong.nl / www.haastu.nu

Zinzoekers Kerstspecial is een initiatief van StekJong, onderdeel van Stek – voor stad en kerk & Haastu, Haags Studentenpastoraat.