Pak jij nog steeds de trein terug naar je geboortestad om je oude kapper te bezoeken? Nergens voor nodig! In Tilburg zit HIP & ZO Kappers… écht iets voor jou.

Misschien heb je ze al eens gespot, de kapsters van HIP & ZO. De mooie salon bevindt zich namelijk op een van de hipste plekken van Tilburg: aan de bruisende Piushaven, grenzend aan het centrum.

Bij HIP & ZO weet je zeker dat je met een geweldige coupe de deur uitgaat. Hier volgen ze de laatste trends, gebruiken ze de nieuwste en allerfijnste haarproducten én weten ze precies welke look het beste bij jou past. Je krijgt altijd een eerlijk advies. En het resultaat mag er zijn.

De salon van HIP & ZO heeft een industriële en luxe vibe. De sfeer is goed, gezellig en ontspannen. Als je er vaker bent geweest, voelt het zelfs een beetje als thuiskomen. Muziekje op de achtergrond, tijdschriftje en iets te drinken erbij, een gezellig praatje of even helemaal niks, lekker relaxen. Wat jij wilt! Bij HIP & ZO gaat het om jóú… en je geweldige look.

Pssst: op vertoon van je studentenpas ontvang je 15 procent korting op je knipbehandeling bij HIP & ZO Kappers (iedere dinsdag en donderdag). Plan gauw je afspraak: bel óf wandel binnen. Met een beetje geluk is er meteen een plekje voor je vrij.

See you tHAIR!

Havendijk 61
5017 AL Tilburg
013 211 03 60
info@hipenzokappers.nl
www.hipenzokappers.nl