Studenten zijn welkom bij autoverhuur La Blanche

Autoverhuur La Blanche is een begrip in Maastricht en wijde omgeving. Al sinds 1949 kun je bij La Blanche terecht voor het huren van luxe personenauto’s, personenbussen, transportbussen en vrachtauto’s.

La Blanche verhuurt als enige verhuurder met duidelijke en eerlijke tarieven. Onze tarieven zijn inclusief: BTW, (gedeeltelijk) afgekocht eigen risico en inzittende verzekering.

Ga je op vakantie? Huur dan een auto bij La Blanche. Vraag naar onze speciale vakantietarieven!

Wij hebben een ruime keuze aan luxe huurauto’s voor iedere beurs. Je kunt bij ons zowel handgeschakelde als automaat voertuigen huren.

Auto’s zijn onderverdeeld in verschillende klassen. Het aanbod varieert van een kleine Kia Picanto tot een BMW 320 station of Renault Talisman. Het is goed om te weten dat wij onze verhuur tarieven baseren op totaalprijzen. Dit betekent dat er niet achteraf nog onverwachte kosten bijkomen.

Naast luxe personenauto’s verhuurt La Blanche ook verhuis- en transportbussen. Ga je verhuizen of wat spullen vervoeren? Dan heeft La Blanche altijd een passende vervoersoplossing. Van een kleine Volkswagen Caddy tot een grote MAN vrachtwagen.

Heb je enkel een automaat rijbewijs? Wij hebben transportbusjes met automaat beschikbaar! Heb je een busje maar even nodig? Huur dan bij ons per uur. Je kunt ook gebruik maken van accessoires zoals verhuisdekens, steekwagens, spanbandjes en verhuisplateaus.

 Unique Selling Points:

  • Prijzen inclusief: BTW, (gedeeltelijk) afgekocht risico en inzittende verzekering
  • 7 dagen per week geopend
  • 24/7 pechhulp
  • Ruit – en bandverzekering zijn reeds opgenomen in het overeengekomen eigen risico
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Gratis shuttle-service vanaf station Maastricht
  • Gratis sneeuwkettingen
  • Tarieven met 100/300/500 vrije kilometers per dag

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kun je altijd telefonisch of per mail contact opnemen. Voor verdere informatie kun je een kijkje nemen op onze website www.lablanche.nl.

Autoverhuur La Blanche
Weerhuisweg 5
6226 NC Maastricht
043 – 321 21 21
info@lablanche.nl