Dagje Uit in De Uithof

De Uithof is een veelzijdig sport-/ entertainmentcentrum aan de rand van Den Haag. Wat in 1973 begon als schaatsbaan met een ijshockeyhal is inmiddels uitgegroeid tot een multifunctioneel complex met een sneeuwbaan, schaatsbaan, kartbaan, klimmuur, health club en evenementenhal. De Uithof is de perfecte locatie voor een heerlijk en vooral sportief dagje uit!

365 dagen per jaar sneeuw!
Op de sneeuwbaan van De Uithof ligt 365 dagen per jaar echte sneeuw op een piste van 225 meter! De sneeuwbaan beschikt over maar liefst vier liften: twee sleepliften die naar de top van de piste gaan en twee bandliften voor de kids en beginners. Hierdoor zal je zo goed als geen wachttijden ervaren bij de liften! De piste is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Regelmatig staat er een extra unit op de baan zodat de gevorderden spectaculaire tricks kunnen doen. De korte baan is uitermate geschikt voor beginners en kinderen, deze is opgedeeld in 2 delen zodat iedereen op eigen niveau kan skiën of snowboarden.

Zin om de piste af te gaan, maar nog nooit op ski’s of op een snowboard gestaan? Techniek verbeteren op een indoor sneeuwbaan? Een professioneel team van gediplomeerde skien snowboardleraren staat voor je klaar om zowel de beginnende als gevorderde wintersporter te begeleiden.

Gezellige uitjes
De Uithof beschikt ook over een vernieuwd karcircuit. Ervaar de G-krachten en de snelheid op de kartbaan in De Uithof! Onze kartbaan is geschikt voor beginners, gevorderden, wedstrijdrijders en kinderen. De nieuwe elektrische karts accelereren snel dus er kan uitdagend geraced worden. Onze baan beschikt over 1 heuvel en de zeer spectaculaire kombocht. Door het ervaren personeel van De Uithof en de achteruit versnelling van de nieuwe karts verlopen onze races snel en veilig. Daarnaast hebben wij veel ervaring met speciale races en endurance wedstrijden. Karten bij De Uithof is altijd een groot succes!

Schaatsen in Den Haag
Naast skiën, snowboarden en karten kan je De Uithof ook schaatsen, lasergamen, sumoworstelen, bungee soccer spelen. De lasergame-arena is spectaculair en zorgt voor een flinke dosis adrenaline in de strijd met de tegenpartij. De 400-meter schaatsbaan is geschikt voor iedereen, gezinnen maar ook de snelle rijders. Binnen de 400-meterschaatsbaan ligt de funrink, waar iedereen vrij kan schaatsen. Voor de kleintjes is er de KidsZone, een semi-overdekt speelpark in De Uithof voorzien van diverse speeltoestellen en activiteiten voor kinderen.

Springen en spelen in de zomer
Vanaf juni is de 400 meter schaatsbaan van De Uithof omgetoverd tot het grootste indoor familiepark van Nederland! Bewegen en plezier hebben zal in dit familiepark centraal staan. Er zijn diverse attracties, sporten en activiteiten die uitdagend zijn voor kinderen van 3 t/m 18 jaar. Springen op gigantische luchtkussens, manoeuvreren door de obstakelbanen, vliegen door de lucht met de vliegende fietsen of je uitleven op de dansmatten maken deel uit van de vele activiteiten.

Er valt in De Uithof genoeg te beleven!

Locatie en contact
De Uithof is gelegen in Den Haag Zuid West en zeer gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg A4. Tevens is De Uithof bereikbaar met het interregionale netwerk ‘RandstadRail’.

Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag
0900-DEUITHOF
info@deuithof.nl
www.deuithof.nl