We are recruiting!

We zoeken telefonisch enquêteurs voor ons marktonderzoeksbureau in het centrum van Rotterdam. Geen tijd om naar ons kantoor te komen? Geen probleem, je kant ook vanaf huis werken met jouw eigen laptop.

Wat doe je precies bij GDCC?

  • Geen verkoop, alleen interviews door de telefoon. We bellen bedrijven of consumenten.
  • Je krijgt een training bij ons op kantoor.
  • Verschillende werktijden beschikbaar, je deelt jouw eigen rooster in. Ideaal voor studenten of mensen met een drukke agenda

Nieuwsgierig? Ga naar www.workatgdcc.com of stuur jouw CV naar jobs@gdcc.com

Over GDCC
GDCC is een ‘Global Data Collection Facility’ voor telefonische interviews: vanuit de GDCC locaties zijn we in staat de gehele wereld met onze teams van native speakers te bereiken. We werken met meer dan 38 nationaliteiten vanaf onze 7 locaties, dus GDCC is een van de meest internationale Call Centers van Nederland.

Wij zijn momenteel op zoek voor onze Call Center naar gekwalificeerde telefonische marktonderzoekers voor verschillende talen en tijdens verschillende werktijden. Gesprekken worden gevoerd met bedrijven en particulieren (B2C en B2B). Als je geen ervaring hebt met telefonisch marktonderzoeken binnen in een Call Center dan kunnen we de juiste mensen voorzien van een volledige training in ons bedrijf.