Studieboeken koop je bij Boekhandel Dominicanen

Boekhandel Dominicanen heeft het meest complete en gevarieerde assortiment boeken van de stad Maastricht. Uiteraard kun je hier ook voor je studieboeken terecht. Naast de verkoop van boeken verkopen wij ook diverse andere artikelen én muziek. Op onze muziekafdeling vind je niet alleen cd’s, maar ook diverse dvd’s en lp’s. Ideaal voor de muziekliefhebber!

Duizenden boeken in een hemelse ambiance, dat is Boekhandel Dominicanen. De boekhandel is gevestigd in de ruim 700 jaar oude Dominicaner Kerk en is door the Guardian uitgeroepen tot “The fairest bookshop of the world, a bookshop made in heaven”. Een prachtige locatie met een rijke geschiedenis die zorgt voor een indrukwekkende en bovenal unieke sfeer.

Boekhandel Dominicanen heeft tevens een drukke activiteitenagenda. Wij organiseren zo’ 150 activiteiten per jaar. Van lezingen, boekpresentaties tot tentoonstellingen, er is altijd wel wat te beleven!

Op het voormalige priesterkoor kun je ook nog eens genieten van een verrukkelijke cappuccino van Coffeelovers en kun je een blik werpen op de eeuwenoude fresco’s.

Boekhandel Dominicanen
Dominicanerkerkstraat 1 | 6211 CZ Maastricht
t 043 – 4100 010
www.boekhandeldominicanen.nl