Al sinds 1928 een begrip in Amsterdam

In het hart van de Jordaan vind je de gezellige bruine kroeg Café De twee Zwaantjes. Voor een hapje, een borrel na het werk of een drankje later op de avond ben je hier aan het juiste adres. Doordat er een zeer gemêleerd publiek komt valt hier namelijk altijd wel wat te beleven.

Café-eigenaren Trees Ruzette en Jos Dans hebben hun sporen in het zware horeca vak ruimschoots verdiend. Op hun eigen manier én dankzij hun jarenlange ervaring hebben zij het café een nieuwe impuls gegeven. Een zeer succesvolle impuls, als we de reacties van de gasten mogen geloven! Samen runnen de gezellige uitbaters de kroeg gedurende de gehele week. Elk op hun eigen manier, maar allebei met de hartelijke gastvrijheid waardoor een ieder zich direct thuis voelt in het café. Voor een hapje, een borrel na het werk of een drankje later op de avond ben je hier aan het juiste adres.

Doordat er een zeer gemêleerd publiek komt, valt hier namelijk altijd wel wat te beleven. Zo ook in de zomer als het terras is geopend en je kunt genieten van diverse broodjes en snacks, waaronder het welbekende broodje kroket van oma Bob. Ook zijn er diverse bieren uit de tap en van de fles verkrijgbaar.

Het programma van Café De Twee Zwaantjes is heel divers. Maandagavond is er meezing-avond en belangrijke voetbalwedstrijden worden live bekeken op een groot scherm. Dinsdagavond is het  Motownavond, woensdagavond gezellige muziekavond en inloop Pub-Quiz waarbij iedereen mee mag doen, ook als je later binnenkomt. Donderdagavond is het karaoketijd! Op vrijdagavond komen tijdens het borreluur bitterballen voorbij en vrijdag en zaterdagavond staat er vanaf 21.00 uur een zanger of zangeres in de kroeg. Vanaf september is er ook weer live muziek op zondag vanaf 17.00 uur.

Zo t/m do geopend van 12.00 tot 01.00 uur
Vrij t/m zat geopend van 12.00 tot 03.00 uur (’s winters vanaf 15:00)

Prinsengracht 114
Amsterdam 1015 EA
(020) 625 27 29
info@cafedetweezwaantjes.nl
www.cafedetweezwaantjes.nl