Citymall Almere

Ben je net in Almere komen studeren en vraag je je af waar je de grootste en leukste winkels kunt vinden? En waar je naast shoppen, ook lekker op een terras kunt zitten of een filmpje kunt pakken? Dan ben je in Citymall Almere aan het juiste adres. 

Shoppen en terrasjes
Citymall Almere biedt een verscheidenheid aan winkels, ruim opgezet met mooie architectuur. Voor de nieuwste fashion kun je bijvoorbeeld naar G-Star, MANGO, ZARA, H&M, America Today of New Yorker en voor al je schoolspullen kun je weer terecht bij Media Markt, Bruna of Stumpel. Om even bij te komen na een tentamen en een drukke dag met colleges, kun je een terrasje in de zon pakken op het gezellige Restaurantplein Belfort of aan het water bij Bobbie Beer.

Cultuur en evenementen
In het hele centrum en met name in Citymall Almere worden er vele leuke events georganiseerd. Er is bijvoorbeeld elke zondag entertainment voor jong en oud, waaronder coole optredens van de nieuwste bandjes en proeverijen en theater. Natuurlijk kun je ook altijd terecht voor de nieuwste films bij de Utopolis Bioscoop of bij Schouwburg Almere voor bijvoorbeeld een leuke avond cabaret.

Op de hoogte worden gehouden van events en nieuws?
Download dan onze Citymall Almere app voor Android en iPhone. Daar vind je snel en handig alle informatie die je nodig hebt om zoveel mogelijk uit je shopdag te halen. Natuurlijk vind je ons ook op Facebook en via onze website.

Citymall Almere
www.citymall-almere.nl