Cleopatra is de meest gestoorde studentenvereniging in Groningen. Ga je in Groningen studeren en ben je geïnteresseerd in een studentenvereniging? Kom dan eens kijken bij ons. Wij zijn een gezellige studentenvereniging die niet aan ontgroening doet. Bij Cleopatra heerst een lekker ontspannen sfeer, waar iedereen geaccepteerd wordt.

Naast gezelligheid bieden wij je ook de mogelijkheid om activiteiten of feesten te organiseren of hieraan mee te doen. Altijd geldt: niets moet maar alles kan! Cleopatra is een ontzettend actieve vereniging, en elke week wordt er door leden wel een activiteit, feest of iets anders georganiseerd. Ook als er geen activiteit is, kun je vrijwel altijd terecht om gezellig een drankje te doen op het pand: we zijn minimaal 54 uur per week open, en de bar gaat pas dicht als iedereen naar huis gaat. Er zijn altijd wel mensen in voor een leuk gesprek, een spelletje of een dansje.

Wat voor soort vereniging is Cleopatra
Cleopatra is een kleine, actieve, doch relaxte vereniging die sterk gelooft in gelijkwaardigheid en diversiteit. Bij ons ben je direct volwaardig lid en kun je dus meteen tappen, koken, in een commissie gaan of zelf iets leuks organiseren. Om alle ruimte te kunnen bieden aan initiatieven van leden, stelt het bestuur elk jaar geld beschikbaar waar je, ook als nieuw lid, gebruik van kunt maken.

Naast gelijkwaardigheid is één van onze andere pijlers diversiteit: op Cleopatra lopen allerlei verschillende soorten mensen en karakters rond en daar zijn we trots op. Van jasje-dasje tot hippie, van eigenwijze vrijbuiter tot eigenzinnige creatieveling, bij Cleo kom je het allemaal tegen. De waarde die we hechten aan diversiteit komt naar voren in hoe we bijvoorbeeld commissies samenstellen: de ervaring heeft ons geleerd dat wanneer je allerlei verschillende mensen bij elkaar stopt, er de mooiste dingen uitkomen. Daarom proberen we in commissies zoveel mogelijk verschillende soorten mensen bij elkaar te plaatsen, en ook een goede mix te maken van jonge en oudere leden.

We hebben geen verplichtingen, behalve dan de halfjaarlijkse schoonmaak die ongeveer een uurtje duurt.

Cleopatra A.S.G.
Kleine Pelsterstraat 5/5a
9711 KN Groningen
Tel: 050-311 48 00
www.cleopatra-groningen.nl