Comedyclub Toomler in Amsterdam is al meer dan 20 jaar het thuishonk van Comedytrain, hét keurmerk voor stand-upcomedy in Nederland. Een show van dit comedycollectief is altijd een verrassingspakket: je weet van tevoren niet wie er precies komen optreden, maar het is altijd een exquise selectie uit de grootste talenten van Nederland.

Op donderdag krijg jij als student maar liefst € 5,50 korting! Vergeet niet om je – geldige – collegekaart mee te nemen.

Kakelfris talent
In Toomler hebben we elke donderdag t/m zaterdag professionele Comedytrainshows. Met Legendarische Bekende Namen en kakelfris talent. Ben je in een meer experimentele bui, kom dan op woensdag naar het open podium, waar je voor een zacht prijsje waaghalzen voor het eerst van hun leven kunt zien stand-uppen. Ook hebben we storytelling middagen, late night comedyshows, een pubquiz en vliegen we comedians in van heinde en ver voor de internationale avonden.

Check www.toomler.nl voor de complete programmering en kaartverkoop. De kaarten voor de Comedytrainshows op donderdag t/m zaterdag zijn vaak meer dan een week van tevoren uitverkocht.

Comedytrain bestaat uit onder anderen: Alex Ploeg, Ali B, Bugra Gedik, Daniël Arends, Dolf Jansen, Emilio Guzman, Eric van Sauers, Hans Sibbel, Henry van Loon, Howard Komproe, Jan Jaap van der Wal, Janneke de Bijl, Jasper van der Veen, Jeroen Leenders, Jochen Otten, Johan Goossens, Jorn van Dam, Kasper van der Laan, Kees van Amstel, Martijn Koning, Merijn Scholten, Micha Wertheim, Murth Mossel, Patrick Laureij, Peter Pannekoek, Rayen Panday, René van Meurs, Ronald Goedemondt, Roué Verveer, Sander van Opzeeland, Sanne Wallis de Vries, Soundos el Ahmadi, Stefan Pop, Tex de Wit, Theo Maassen, Thomas Gast, Tim Fransen en Yunus Aktas.

Toomler
Breitnerstraat 2 (naast het Hilton Hotel)
1077 BL Amsterdam