Ha student! Even iets anders dan de vele colleges, tentamenweken en gezamenlijke projecten? Wat dacht je ervan om voor de prijs van 3 biertjes een voorstelling of concert bij te wonen? Jij kunt voor €10,- naar Musis en het Stadstheater in hartje Arnhem!

Musis wordt vaak dagelijks plat gespeeld door artiesten als The Game, DI-RECT, Golden Earring, Typhoon of Racoon en het Stadstheater verwelkomt in het nieuwe seizoen Arjen Lubach, Mechanical Ecstasy en Rundfunk.

Maar wist je bijvoorbeeld ook dat Amsterdam Sinfonietta en Blaudzun op één podium staan in Musis? En dat in het Stadstheater meerdere keren per jaar topgezelschappen Toneelgroep Oostpool en Introdans in première gaan? Zo is klassiek vaak vet en zetten de toneelklassiekers aan het denken door de verbinding met jouw tijd. De tijd waarin jij leeft, jouw wereld.

Kom ook een keer cultuur snuiven, voor een tientje. Dat kan door op de dag van de voorstelling een kaartje te kopen bij ons bespreekbureau of online.* Dan checken we bij binnenkomst alleen nog of de foto op je studentenpas lit is 😉

Check het programma via: musisenstadstheater.nl

We hopen je snel te zien in Musis en Stadstheater Arnhem!

*Enkele voorstellingen zijn uitgesloten van deze actie. Op musisenstadstheater.nl vind je welke dit zijn.