Filmhuis De Keizer is de plek in Deventer waar films vertoond worden uit alle windstreken, voor een zo breed mogelijk publiek. We vertonen veel Europese films, maar er zijn ook films te zien uit alle andere werelddelen. Kwaliteit is hierbij belangrijk. Onze zalen zijn voorzien van fijne stoelen en royale beenruimte.

Programma
In filmhuis De Keizer zie je premières, actuele films, klassiekers, documentaires en jeugdfilms. Iedere tweede dinsdag van de maand vertonen we een Sneak Preview voor slechts € 5,50 en iedere tweede zaterdag van de maand is er een Horrornacht (behalve in juli en augustus). Door het jaar heen organiseert filmhuis De Keizer regelmatig speciale voorstellingen, programma’s en festivals. Van 24 tot en met 26 augustus kan je naar Film op de Brink, een gratis openluchtbioscoop op de Brink. In november doen we mee aan de Popronde. Twee keer per jaar organiseren studenten van Saxion bij ons een evenement.

DAVO bieren en bier van de maand
Voor en na de film is het mogelijk om in de foyer een drankje te doen. Hier zijn koffie, thee, wijn en verschillende frisdranken en bieren verkrijgbaar. We hebben twee bieren van het Deventerse DAVO bieren in ons assortiment. Ook hebben we iedere maand een ander bier onder de noemer ‘bier van de maand’.

Studentenkorting
Bij filmhuis De Keizer ontvang je als student (onder 25 jaar) bij reguliere films € 1,- korting op vertoon van je collegekaart of CJP-pas. Ook kan je met je Cinevillepas gratis naar de meeste films (soms betaal je een toeslag bij speciale voorstellingen).

www.filmhuisdekeizer.nl
Keizerstraat 78
(0570) 600 515