FLUOR is dé plek in Amersfoort voor optredens, feesten en nog veel meer. Kom dansen bij een van onze dansavonden, genieten van een goed concert of gewoon gezellig iets drinken. Iedere maand hebben we een breed aanbod op het programma staan.

Hieronder vind je een voorproefje voor de komende maanden, maar check ook onze website voor het volledige programma.

Vrijdag 9 november, Memphis Maniacs
Memphis Maniacs bewijst al jaren dat met schijnbaar onmogelijk combinaties van hits een onwaarschijnlijk goed feest gebouwd kan worden. In november komen de meester van de mash-up naar Amersfoort!

Vrijdag 16 november, Tim Knol
Tim Knol weet het: hij heeft zijn plek in de zon gehad. Hij tuurt nu de vlakte in met opgeheven hoofd. Zijn visie is haarscherp. Die sweet melodies van hem blijven immer uit de aarde schieten.

Zaterdag 17 november, Feuerengel
Feuerengel, de enige officiële Rammstein tributeband, komt FLUOR in vuur en vlam zetten. Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol verrassingen en bovenal de perfect gecoverde wereldhits van een van de meest spraakmakende bands allertijden.
Vrijdag 30 november, The Overslept
The Overslept gaat lekker! Na een goed festivalseizoen gaat de band uit Hilversum dit najaar langs de popzalen voor een clubtour.
Zaterdag 1 december, Dr. Lektroluv
Is er een dokter in de zaal? Oh jazeker. Dr. Lektroluv is on call vanavond! Met een voorliefde aan electro geeft de dokter precies de juiste dosis aan electro classics.

Zaterdag 8 december, Blaudzun
Na zijn nummer 1-album Promises Of No Man’s Land (2014) begon singer-songwriter Blaudzun aan een ambitieus project: de albumtrilogie Jupiter. Met het derde deel in deze reeks speelt Blaudzun in december een thuiswedstrijd in Amersfoort. Verwacht veelzijdige melodieën en dansbare melancholie.

FLUOR
Oliemolenhof 22, Amersfoort
www.fluor033.nl