Meer dan 2000 deelnemers doen jaarlijks mee aan medicijnonderzoek bij PRA. Waaronder veel studenten. Dat is niet alleen omdat je een mooie vergoeding krijgt, of omdat je iets betekent voor patiënten, maar ook omdat je in ons onderzoekscentrum tijd hebt om te studeren, om leuke dingen te doen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Heb jij al op geneesmiddelenonderzoek.nl gekeken of meedoen iets voor jou is? We zoeken nu deelnemers voor bijvoorbeeld deze onderzoeken:

Onderzoek naar een nieuw middel voor de behandeling van kanker (PRA-177941)
Profiel: gezonde mannen, niet-rokers, tussen de 50 en 120kg
Startdatum: vanaf 16 september of later
Duur van het onderzoek: 2 keer 6 dagen
Vergoeding: € 1.738,- plus reiskostenvergoeding

Lees meer over dit onderzoek

Onderzoek naar een middel voor de behandeling van longfibrose (PRA-177621)
Profiel: gezonde mannen, niet-rokers
Startdatum: 20 september
Duur van het onderzoek: 6 dagen en 2 korte bezoeken
Vergoeding: € 986,- plus reiskostenvergoeding

Lees meer over dit onderzoek

Ik vond het een fijne ervaring. Het was meteen al duidelijk wat er van ons werd verwacht en de medewerkers waren heel vriendelijk en begripvol. Tijdens mijn verblijf had ik veel vrije tijd die ik heb gebruikt om te studeren, maar ook om games te doen met de andere vrijwilligers. In de woonkamer waren veel spelletjes aanwezig, waardoor we ons goed konden vermaken. Elke dag was er een korte wandeling, waardoor we even uit het pand mochten. Dit vond ik erg fijn. Ook mochten we af en toe op het dakterras zitten als het lekker weer was. Verder had ik veel geluk met mijn kamergenootje, we hadden het heel gezellig samen en spreken na het onderzoek nog steeds af “.

Isabel

Lees meer over meedoen aan geneesmiddelenonderzoek bij PRA