Geneesmiddelenonderzoek: Belangrijk werk. Mooie verdienste.

We gebruiken allemaal wel eens een medicijn. Van een simpele pijnstiller tot een geneesmiddel dat door een arts is voorgeschreven. Toch is het niet vanzelfsprekend dat er medicijnen zijn. Daar gaat veel onderzoek aan vooraf. Door artsen en wetenschappers. En met de hulp van vrijwilligers.

Belangrijk werk
Zonder vrijwilligers kan er geen onderzoek worden gedaan. En komen er geen nieuwe of betere medicijnen. Vandaar dat PRA groot belang hecht aan mensen zoals jij. Mensen die deelnemen aan één van onze onderzoeken. Jaarlijks doen in Nederland ongeveer 2.000 mensen mee aan geneesmiddelenonderzoek in de onderzoekscentra van PRA.

Mooie verdienste
Tijdens je verblijf in ons onderzoekscentrum spaar je een mooie vergoeding bij elkaar. Deze vergoeding is gebaseerd op de lengte van het onderzoek en de mentale en fysieke belasting voor jou als vrijwilliger. Hoe langer het onderzoek duurt en hoe vaker er bijvoorbeeld bloed wordt afgenomen, des te hoger de bijdrage. Over het algemeen varieert de vergoeding tussen de € 105,- en € 197,- per dag. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding.

Waarom meedoen
Omdat je iets goeds doet voor een ander? Omdat je moeder die ziekte had? Omdat je er een mooie vergoeding voor krijgt? Redenen genoeg om als vrijwilliger mee te doen aan geneesmiddelenonderzoek. En zo samen met PRA de kwaliteit van leven van veel mensen te verbeteren. Een mooie verdienste voor alle betrokkenen.

Meer weten over geneesmiddelenonderzoek?
Kijk wat jij kunt doen op www.geneesmiddelenonderzoek.nl of bekijk de uitleganimatie.