Kom dan eens langs bij Used Products in Den Bosch. Wij verkopen een zeer breed productaanbod. Producten met een tweede leven, van goede kwaliteit en tegen betaalbare prijzen. Ons personeel staat altijd voor je klaar om je te helpen en/of advies te geven.

Kopen mag, maar inruil ook! Waarom zou je een nieuw product aanschaffen zonder je oude een tweede leven te geven? Dankzij deze mogelijkheid kun je spullen bij ons kopen en betalen met producten die je thuis toch niet meer gebruikt. Dit is goed voor ons milieu én goed voor je portemonnee!

Producten die je niet meer gebruikt kun je tevens bij ons verkopen. Je bent bij ons 6 dagen in de week welkom om je producten te verkopen. Een afspraak maken is niet nodig.

Kom langs met je producten, dan gaat onze inkoper samen met jou kijken of we tot een goede prijs kunnen komen. Wanneer er een akkoord is gemaakt dien je jezelf te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs, id-kaart etc.). De uitbetaling wordt altijd met cash geld gedaan.

Wij stellen vaak specifieke eisen aan producten en kunnen niet alles inkopen, dus het is altijd handig om van tevoren contact op te nemen via de telefoon of email.

Hinthamerstraat 119
5211 MJ Den Bosch
073-8221100
db@usedproducts.nl
www.usedproductsdenbosch.nl/