Kom naar Het Goed kringloopwarenhuis

Je hebt een fantastische opleiding gekozen, gaat een geweldig studentenleven tegemoet en gaat ein-de-lijk op kamers… maar hoe kom jij aan leuke, maar vooral goedkope spullen voor je studentenkamer? Bij kringloopwarenhuis Het Goed kun je in één keer alle spullen voor je studentenkamer aanschaffen! En het kan bij jou thuis afgeleverd worden!

In de gezellige winkels van Het Goed vind je leuke, gebruikte spullen, zoals meubels, woonaccessoires, bedden, tv’s, (studie)boeken en kleding. In onze winkel kun je veel inspiratie opdoen om je studentenkamer in te richten. Je kunt met de meubels van Het Goed een compleet eigen stijl creëren. Oude kasten, retro banken, antieke vazen en hippe lampen kun je heel goed combineren met de inrichting van nu. Als je voor je inrichting gaat winkelen, neem dan ook een kijkje tussen de kleding, boeken en dvd’s.

Lekker makkelijk
Je kunt prachtige, betaalbare spullen bij ons kopen, maar wij kunnen je aankoop ook bij je kamer bezorgen. Geen gedoe en lekker makkelijk. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Heb je een bank, bureau of kleding die je niet meer kunt gebruiken? Je kunt het bij één van onze vestigingen komen brengen, maar wij halen jouw herbruikbare spullen ook gratis op. Bel ons of maak eenvoudig online een afspraak op www.hetgoed.nl. Zo dragen we samen bij aan het tegengaan van klimaatverandering.

Openingstijden:
Maandag 09.30 – 18.00 uur
Dinsdag 09.30 – 18.00 uur
Woensdag 09.30 – 18.00 uur
Donderdag 09.30 – 21.00 uur
Vrijdag 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur

Burchtstraat 110
nijmegen@hetgoed.nl
(024) 645 69 04
www.hetgoed.nl

Volg ons ook op: