Neushoorn is het brandpunt voor populaire cultuur in het hart van Leeuwarden. In het gebouw zitten de opleidingen van D’Drive (school voor Creatieve industrie & Pedagogisch werk, Friesland College), twee concertzalen, eetcafé en studio-, productie-, en oefenruimtes. Het hele jaar door is er een intensief programma van concerten, clubavonden, festivals, lezingen en debatten.

Neushoorn is een magische plek en uniek als het gaat om de integratie van onderwijs in de dagelijkse praktijk. De studenten van D’Drive (Friesland College) volgen hier hun dagelijkse lessen én draaien mee in alle facetten van het bedrijf. Daarnaast heeft Neushoorn plek voor diverse hbo-stagiairs op de verschillende afdelingen van de organisatie, waaronder marketing en productie. De geweldige inrichting van het gebouw werkt niet alleen inspirerend maar is ook helemaal toegerust op de vakgebieden van deze studenten.

Meedoen?
Neushoorn is altijd op zoek naar vrijwilligers voor onder andere entreegebied, bar en het opvangen van artiesten. Voor jou een mooie kans om op een laagdrempelige manier sociale contacten op te doen en te bouwen aan je netwerk. Bovendien krijg je als beloning voor je diensten een medewerkerspas, waarmee je zo goed als onbeperkt toegang krijgt tot de evenementen in Neushoorn. Natuurlijk worden er ook regelmatig vrijwilligersfeestjes georganiseerd.

Heb je interesse? Mooi! Stuur een mailtje naar meedoen@neushoorn.nl en dan word je uitgenodigd voor een kop koffie of thee.

Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
(058) 303 07 30
www.neushoorn.nl