Studeren in Nijmegen, dan ook je huisarts in Nijmegen

Het vinden van een huisarts is vast niet het eerste waar je als student aan denkt wanneer je op kamers gaat. Toch is het aan te raden om je snel in te schrijven bij een huisartspraktijk. Ziek worden we namelijk allemaal wel eens. De huisarts aanhouden uit je oude woonplaats heeft dan zijn beperkingen, waarvan de afstand de belangrijkste is.

Onze praktijk, Medisch Centrum Brakkenstein, is in 2007 opgericht en sinds kort gevestigd in een gloednieuw pand op de Heijendaalseweg, vlak achter de universiteit.

Vanaf het begin hebben wij ervoor gekozen om een duidelijke focus te leggen op zorgverlening aan studenten. We hebben speciale interesse in zaken die relevant zijn voor studenten, zoals op het gebied van sportblessures, soa’s, psychische problemen en reis gerelateerde zaken.

Als je een medische klacht of vraag hebt wil je graag gewoon snel en goed geholpen worden, daar zorgen wij voor. Bijna altijd kan je dezelfde dag nog terecht voor een afspraak bij de huisarts. Ook hebben wij dagelijks nog een inloopspreekuur, waar je zonder afspraak te maken terecht kan voor een kort consult.

Ook werken we met een digitaal consult en kan je zelf afspraken digitaal inplannen? Dat sluit uiteraard ook goed aan bij de digitale wereld waarin veel studenten tegenwoordig leven.

In ons centrum werken ook een praktijkondersteuner GGZ, een psycholoog en een diëtist die allen veel ervaring met studenten hebben. Voor je medicijnen kun je natuurlijk terecht bij de apotheek die in hetzelfde pand gehuisvest is. Ook hebben we goede afspraken met de studentenpsychologen en de mentoren, kortom je bent van harte welkom!

Medisch Centrum Brakkenstein
Kanunnik Boenenstraat 8
6525 WJ Nijmegen
024-3552339
info@mcbrakkenstein.nl
mcbrakkenstein.nl