De huisarts voor studenten in Leiden

Huisartsen Centrum Roodenburg is een jong huisartsencentrum midden in Leiden. In ons centrum zijn de praktijken van dokter Buddingh, dokter Haring en dokter Kramer gevestigd, en werken meerdere assistentes en praktijkondersteuners. Met een actief, toegewijd team bieden we je de beste zorg. Samen staan we voor voor jou klaar, voor iedere zorgvraag.

Huisartsen Centrum Roodenburg is gevestigd in het hart van Leiden. De praktijk is iedere werkdag geopend van 8.00 tot 17.00. Voor het maken van een afspraak kun je 24/7 online terecht of kun je ons bellen tijdens openingstijden.

Wil je nog dezelfde dag gezien worden? Neem dan zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk om 10.00 ’s morgens contact op met de praktijk. We zullen dan ons uiterste best doen om je voor die dag nog een consult aan te bieden. Ook kun je een bezoek aan huis aanvragen. Dit dient voor 10.00 te gebeuren via de assistentes.

De doktersassistentes ondersteunen de huisartsen in de praktijk. Iedere werkdag tussen 11.00 en 12.00 kun je bij hen terecht voor kleine verrichtingen zoals injecties, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, gehoortest en meer. De huisartsen kunnen jou ook terugbellen. Dit is voor korte vragen en voor het kort bespreken van uitslagen van röntgenfoto’s of laboratoriumonderzoek. Je wordt tussen 10.30 en 11.30 gebeld door jouw arts. Vraag dit ook voor 10.00 aan bij de assistente.

Als huisartsen hebben wij regelmatig contact met specialisten in ziekenhuizen in Leiden. Via dit contact willen wij jou de beste zorg bieden.Daarnaast bevinden zich meerdere zorgverleners in het pand. Zo vind je Apotheek de Aloë, het sociaal wijkteam en Fysiotherapiepraktijk Van der Salm in het gebouw. Zo kun je eenvoudig een recept afhalen of een doorverwijzing krijgen.

Huisartsen Centrum Roodenburg
Roodenburgerstraat 1A
2313 HH Leiden
071 516 04 90
info@huisartsenroodenburg.nl
www.huisartsenroodenburg.nl