Jij maakt het avontuur en Husk regelt de rest!

Vliegende hertjes, pistes pakken, je tricks showen (op de piste he) en met je skischoenen op tafel après-ski hitjes meeblèren. Bestaat er iets leukers dan wintersport? Of je nu samen met je lover, je beste vrienden of zelfs je hele dispuut of jaarclub op wintersport wilt, jouw vakantie in de sneeuw wordt hoe dan ook legendarisch!

Of je nu afreist naar een van de partytoppers in Frankrijk of van de vers geprepareerde pistes knalt in Oostenrijk, met Husk kun jij overal heen tegen de scherpste prijzen! Natuurlijk kun je je wintersportvakantie zo gek maken als je zelf wilt, maar het kan ook allemaal een beetje budgetproof. Daar weten we bij Husk alles van!

Wat tips om jou wat knaken te besparen?

  1. Boek je reis inclusief skipas, scheelt een hoop geld op bestemming.
  2. Kies voor een mini-ski of midweek. Wel skiën, maar voor net een leuker prijsje.
  3. Rugzak mee met zelfgemaakte lunch en relaxen maar in de sneeuw met fantastisch uitzicht!
Zo houd je mooi weer iets over voor een drankje in de après-ski bar! Goed nieuws, want bij Husk boek jij je reis altijd inclusief skipas en kun jij ook voor een weekendje skiën kiezen! Laat die allernieuwste sneakers maar in de winkel staan, want met Husk sta jij voor hetzelfde geld in de sneeuw! Check husk.nl voor meer informatie en de vetste wintersportbestemmingen en zorg dat jij er deze winter bij bent! Jij maakt het avontuur en Husk regelt de rest. Schuif die studieboeken dus opzij en kijk op husk.nl voor ons uitgebreide winteraanbod voor aankomend seizoen!
husk 2