Inholland Haarlem biedt uitdagend onderwijs waarbij de student en het leerproces centraal staan. Welke richting je ook kiest, bij ons volg je een opleiding die aansluit op de arbeidsmarkt. De campus is ondanks het grote studentenaantal kleinschalig, er heerst een prettige sfeer. Je voelt je bij ons al snel thuis. De docenten kennen je bij naam en nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Inholland geeft je alle ruimte om je talenten zo optimaal mogelijk te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Met ons ondernemende onderwijs en onze innovatieve aanpak bereiden we je goed voor op een succesvolle carrière. Ook organiseren we regelmatig interessante bijeenkomsten en lezingen.

Ondernemend
De Start Up Campus Haarlem (SUCH) is een ontmoetingsplek voor studenten, docenten, overheid en bedrijfsleven. Een ruimte waar creatieve, ondernemende mensen aan de slag gaan, kennis uitwisselen en inspiratie opdoen. Binnen SUCH stimuleren we studenten om ondernemerskansen te zien en te grijpen en helpen we je met het ontwikkelen van ondernemerschapscompetenties.

Onze opleidingen
In Haarlem bieden we een breed aanbod van opleidingen aan. De opleidingen zijn:
– Media & Entertainment Management
– Business Studies
– Bedrijfseconomie
– Ad Logistiek
– Medische Beeldvormende & Radiotherapeutische Technieken
– Sportkunde
– Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs (HTRO)
– International Music Management (Eng.)
– Conservatorium
– Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
– Sociaal Pedagogische Hulpverlening
– Leraar Basisonderwijs (Pabo)
– Bouwkunde
– Bouwmanagement & Vastgoed / Ruimtelijke Ontwikkeling
– Informatica
– Information Technology (Eng.)

Faciliteiten
Onze campus beschikt over veel studiefaciliteiten die je ondersteunen tijdens je studie, zoals ict-faciliteiten, een digitale bibliotheek, een stille studieruimte en natuurlijk een goed restaurant. In projectkamers kun je samenwerken aan een goed studieresultaat. Inholland Haarlem beschikt verder over voorzieningen als muziek- en opnamestudio’s, een sporthal en een gezellig espressocafé.

Haarlem
In Haarlem hoef je je niet te vervelen. Vanaf de campus ben je in tien minuten in het bruisende centrum dat bekend staat om de leuke winkeltjes, heerlijke restaurants en gezellige cafés, of sta je op het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Op cultureel vlak is er in Haarlem van alles te doen: zo kun je naar de bioscoop, musea, de Stadsschouwburg, het Patronaat en de Toneelschuur. Haarlem is een stad met grootse, jaarlijks terugkerende evenementen zoals Haarlem Culinair en Haarlem Jazz.

Studenten van Inholland Haarlem zijn betrokken bij de organisatie van Bevrijdingspop. Sluit je je aan bij en van de vele studieverenigingen, dan krijg je er naast verdieping op je vakgebied en oriëntatie op de arbeidsmarkt een heleboel nieuwe vrienden bij.

Bijdorplaan 15
2015 CE Haarlem
(023) 541 24 12
www.inholland.nl