Intersphere Lasergames is al meer dan 15 jaar een begrip in Ede. Hier kan jij het opnemen tegen je studiegenoten om even afgeleid te zijn van de drukke studie. Sinds kort hebben we ook een nieuwe Escaperoom. Ben jij als student slim genoeg om te ontsnappen?

Lasergames is een futuristisch spel voor jong en oud. Voor je begint krijg je eerst een uitleg van circa 10 minuten. Bewapend met een laserpack en gun ga je met maximaal 20 spelers tegelijk de arena in. Deze arena is een doolhof van circa 500 m2, vol met licht- en geluidseffecten. Daarbij moet je proberen je tegenstanders te raken op hun sensoren, waarbij een centrale computer de stand bij houdt. Een spel duurt 20 minuten. Na het spel ontvang je een scoresheet, waar exact opstaat door wie je geraakt bent, en wie jou heeft geraakt. In onze gezellige bar kun je dan, onder het genot van een drankje en/of een hapje, je scores vergelijken.

In een Escaperoom kun je je letterlijk in laten sluiten, de deur gaat op slot en jij moet (samen met anderen) zo snel mogelijk uit de kamer ontsnappen. Bij ons is dit binnen 60 minuten. Binnen zul je gebruik moeten maken van cryptische aanwijzingen en diverse raadsels, deze zullen je stapje voor stapje helpen richting de uitgang van de escaperoom.

Slaag je daar binnen de gestelde tijd in? Gefeliciteerd! Want dat lukt zeker niet iedereen!

Speciale studentenactie:
Elke zaterdag tussen 19.00 en 23.00 uur, 20 minuten lasergamen + 1 drankje voor maar € 7,50 per persoon.

Intersphere
Maanderweg 12c te Ede
0318-612512
ede@intersphere.nl
www.intersphere.nl