De SJHT is een woningcorporatie voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar met een
minimaal inkomen met kamers en appartementen in Enschede en Hengelo. Perfect dus voor jou als student!

Zoek je een kamer?
Je kunt je inschrijven bij de SJHT voor kamers in een woongroep/studentenhuis. Onze wooneenheden liggen veelal in het centrum van Enschede en Hengelo. De grootte van een groep varieert van twee tot acht personen. Je deelt keuken, douche en toilet met de huisgenoten.

Hoe kom je in aanmerking voor woonruimte?
Allereerst schrijf je je in bij de SJHT. Als je op een kamer reageert via onze website, krijg je de contactgegevens van de groep. De groep kiest de nieuwe huisgenoot uit. Neem contact op met de groep voor een kamerbezichtiging. De bemiddeling van appartementen gaat volgens inschrijftijd. Je reageert via onze website op het woonaanbod. De drie kandidaten met de langste inschrijftijd mogen het appartement bezichtigen. Na bezichtiging geef je aan of je het appartement wilt huren.

Zoek je iets voor jezelf?
Schrijf je dan in voor een studio of tweekamerappartement. Een studio bestaat uit een woon-/slaapkamer met keukenblok en een aparte badkamer. Een studio heeft geen aparte slaapkamer. Een tweekamerappartement bestaat uit een woonkamer met keukenblok, een aparte slaapkamer en een aparte badkamer.

Wil je je inschrijven of heb je vragen? Kijk op onze website www.sjht.nl

Lasondersingel 178
7514 BX Enschede
053-4801740
info@sjht.nl

E-mail