Gebruik promocode #studentinamsterdam in en betaal slechts €7,50

Boom Chicago’s live comedy shows zijn een mix van scherpe sketches, snelle improvisaties, video, muziek en digitale interactie.  Grappige scènes die ter plekke bedacht worden en waarvan het publiek vaak het onderwerp bepaalt. De mate waarin je onderdeel bent van de voorstelling heb je altijd zelf in de hand.

Nog ruim voordat de Lama’s op de acteursschool zaten en na 16 jaar succes op het Leidseplein, verhuisde Boom Chicago begin 2013 naar een groter theater op de Rozengracht. Het Rozentheater bestaat uit twee zalen, repetitieruimtes, kantoren, video faciliteiten en een grote bar met banken, tafels en stoelen.

De shows
Midden in het hart van onze mooie stad verleent het Rozentheater podium voor verschillende culturele activiteiten. Het theater is de thuisbasis van Boom Chicago’s acteurs en shows. Onze programmering is van woensdag tot en met zaterdag met voorstellingen vanaf 20.00 uur. Op onze showpagina van onze website staat de meest actuele programmering.

De cast
Onze  acteurs zijn gecast in Amerika en kiezen ervoor om The States in te ruilen voor een leven in Amsterdam, op het toneel van Boom Chicago. De vijfkoppige cast bestaat uit Cene Hale, Else Soelling, Karel Ebergen, Josh Rachford and Lolu Ajayi. Oprichters, jeugdvrienden en acteurs Pep Rosenfeld en Andrew Moskos blijven nog altijd nauw betrokken bij de alle creatieve producties, in de rol van producent en regisseur.

LG-20160922-BoomChicago-Acteurs-8

LG-20160922-BoomChicago-Acteurs-44
Onze jonge acteurs hebben onze stadse gewoontes snel eigen gemaakt en zijn nu na enkele maanden meer ingeburgerd dan een quinoa salade met veganistische tofu. Politieke gevoeligheden, maatschappelijke vraagstukken: de comedians geven er een onvoorspelbare draai aan en zetten je met humor aan het denken. De meest spraakmakende stommiteiten waar ons systeem vol mee zit, worden aan de kaak gesteld.

Trump? Wilders? Maar ook Nederlands’ trotse gewoontes worden door de roze Amerikaanse bril bekeken. Nothing is off the record. Jong en eigenzinnig, dat is wie we zijn. Wat je mag verwachten is een avond vol lol, in een relaxte omgeving en met vriendelijk personeel die er alles aan doet om het jou naar je zin te maken.

Het leven van een student gaat niet over rozen…
Studenten krijgen bij Boom Chicago altijd wel een zacht prijsje, maar voor lezers van SIgids.nl hebben we nu wel een hele fijne meevaller. Iedere woensdag profiteer je van een extra korting. Vul bij het reserveren de promocode #studentinamsterdam in en betaal slechts €7,50.

Op alle andere showdagen betaal je met de promocode slechts €10 (reguliere prijs is €26,50).

Help de ROI van deze advertentie verhogen en koop je tickets direct op boomchicago.nl/shows.

Boom Chicago
Rozengracht 117 in Amsterdam

Copy of Outside