Durf jij het aan?!

Een Escaperoom is een ruimte, waarin je met een groepje vrienden of collega’s wordt opgesloten en vervolgens 60 minuten de tijd krijgt om weer te ontsnappen. Hiervoor moet je out-of-the-box-denkend allerlei puzzels, raadsels en mysteries oplossen. Als dit lukt, dan vind je uiteindelijk de masterkey en zo de weg naar buiten.

Het is ontzettend spannend om te doen, en iedereen komt razend enthousiast de kamer uit. Zeker als het jou en je team binnen de tijd lukt om te ontsnappen. Het is dan ook een echte teamprestatie, dus je leert je vrienden, familie of collega’s nog beter kennen!

Veel Escaperooms zijn gebaseerd op een bepaald thema, en iedere maker heeft zijn eigen filosofie. Xitroom Escape Game wil vooral een leuke en spannende spelbeleving (geen horror elementen), de spelers op eigen kracht laten spelen (in principe geven we geen hints), maar wel zorgen voor een leuke balans tussen een breinbrekend spel en een ontsnappingskans die voldoening geeft.

25% korting voor je team

Maak nu gebruik van onze studentenactie. Je krijgt 25% korting voor je team. Gebruik couponcode: SI Gids 2018. Geldig van zondag t/m woensdag.

Durf jij het aan?!

Xitroom Escape Game
The #1 Escape Room in Amsterdam
Prins Hendrikkade 135
1011 AR Amsterdam
06-18888415
06-52735739
xitroom@gmail.com
www.xitroom.com