Op vertoon van je studentenpas krijg je op maandag en dinsdag 25% korting op jouw lievelingspizza!

Als echte student, weet jij als geen ander dat er één specifiek gerecht niet mag missen in het studentenleven; pizza natuurlijk! Niets tipt aan een heerlijk authentieke pizza, zeker nadat je de hele dag hebt lopen zwoegen voor je tentamens.

Goed nieuws dus dat Pizza Beppe nu ook in Utrecht neergestreken is! Binnenkort opent zelfs al het tweede filiaal aan de Hardebollenstraat.

De pizzaiolos van Pizza Beppe geloven in echt eten. Pizza Beppe is een ‘fast casual dining’ restaurant waar cultuur, muziek, lifestyle en food samenkomen en geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit van ingrediënten. De pizza’s worden bereid met onder andere San Marzano tomaten, buffelmozzarella uit de Campania en gebakken in een handgebouwde, duurzame steenoven die centraal in het restaurant staat.

De geboorteplaats van de echte Italiaanse pizza is Napels. Maar om nou elke week naar Napels te gaan voor de beste pizza, is misschien wel een beetje te veel van het goede. Daarom heeft Pizza Beppe besloten de traditionele Napolitaanse pizza naar Nederland te halen. Het restaurant aan de Roelof Hartstraat te Amsterdam is als eerste in Nederland gecertificeerd door de prestigieuze Napolitaanse ‘Associazione Verace Pizza Napoletana’ (AVPN): Een door de Europese Commissie aangewezen instelling die de echtheid en kwaliteit van Napolitaanse pizza waarborgt.

Een ding is zeker en dat is dat je bij Pizza Beppe voortaan terecht kan voor een ambachtelijke Zuid-Italiaanse pizza. Op voorvertoon van je studentenpas krijg je op maandag en dinsdag 25% korting op jouw lievelingspizza.

Wij zijn ook altijd opzoek naar enthousiaste en leergierige pizza liefhebbers die ons team komen versterken! Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur dan zeker een mailtje naar jobs@pizzabeppe.nl. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Utrecht
Pizza Beppe Vleutenseweg 124
Pizza Beppe Hardebollenstraat 10 (opening 18 april 2019)

Amsterdam
Pizza Beppe Middenweg 23
Pizza Beppe Roelof Hartstraat 27