Second-hand means preloved

Op zoek naar meubels, kleding of een boek? Dan ben je bij kringloopwinkel RataPlan Delft aan het goede adres. Ook voor huishoudelijke artikelen, curiosa, audioapparatuur en fietsen kun je hier terecht. RataPlan Delft is zeven dagen per week geopend.

Sinds juli 2016 is de kringloopwinkel van RataPlan in Delft te vinden. De winkel bevindt zich aan de Turbineweg 16a en heeft ruime parkeergelegenheid voor de deur. De vestiging in Delft beslaat ruim 2500 m2. Naast deze enorme oppervlakte en het ruime assortiment, beschikt de Delftse vestiging ook over een fietsenmaker.

Hij knapt niet alleen binnengekomen fietsen op maar kan ook kleine reparaties uitvoeren aan jouw fiets. En ben je tijdens het winkelen even toe aan ontspanning dan kun je plaatsnemen in de gezellige koffiecorner. Verse koffie, frisjes, gebak en broodjes vormen de ingrediënten voor een dagje uit bij kringloop RataPlan.

Bijbaan
Ben jij creatief, staat service voorop en ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor onder andere op de zondag? Kom langs in de winkel of neem telefonisch contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

Kringloopwinkel RataPlan Delft
Turbineweg 16a
Tel. 088-8282782
www.rataplan.nl