Second-hand means preloved

Sinds maart 2017 kun je ook in Den Haag heerlijk kringloopwinkelen bij RataPlan. Aan de Laan van Waalhaven 213a zit namelijk de grootste kringloopwinkel van Den Haag gevestigd. Je kunt hier terecht voor kleding, meubels, audioapparatuur, huishoudelijke artikelen, curiosa en fietsen. Den Haag biedt en ruim assortiment dat dagelijks verandert. En je kunt zeven dagen per week winkelen want ook op zondag is de winkel geopend.

Met 5.050 m2 winkeloppervlakte is het verstandig even de tijd te nemen wanneer je gaat shoppen bij kringloopwinkel RataPlan Den Haag. De winkel is overzichtelijk ingericht en bestaat uit drie verdiepingen. Naast de verkoop van spullen worden er tevens workshops en demonstraties aangeboden in de winkel. Ook staat er op dagelijkse basis een fietsenmaker die, naast het opknappen van binnengekomen fietsen, kleine reparaties uit kan voeren als je fiets stuk is.

Tijd voor een break?
RataPlan Den Haag heeft naast een groot winkeloppervlak ook een ruime koffiecorner om tijdens het shoppen een pauze te kunnen nemen. De koffiecorner is dagelijks geopend en biedt naast heerlijke drankjes ook de mogelijkheid om te lunchen.

Bijbaan
Ben jij creatief, staat service voorop en ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor onder andere op de zondag? Kom langs in de winkel of neem telefonisch contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

Kringloopwinkel RataPlan Den Haag
Laan van Waalhaven 213a
Tel. 088-8282782
www.rataplan.nl