Daar ga je dan. Klaar met de middelbare school, hup het studentenleven in. Misschien wel in een nieuwe stad, en zeker met nieuwe mensen. Je gaat bij een studie- of studentenvereniging. Of zoek je iets anders? Kom dan eens kijken bij Club NU!

Club NU is een community van Stadsschouwburg Utrecht. Hier ontmoet je anderen met een interesse in theater. Daarnaast gidsen we je door het grote theateraanbod met onze Crazy 8. Acht voorstellingen die je echt niet wilt missen! Bij Club NU ontdek je hoe leuk en laagdrempelig schouwburgbezoek kan zijn, ontwikkel je smaak en vind je misschien wel jouw theatermaatje voor het leven, of voor even.

Ook zijn we heel benieuwd naar wat jij wilt zien! Creëer je eigen ruimte in de schouwburg: door je ideeën te delen, of door onderdeel te zijn van het programmapanel en je eigen evenement in de schouwburg te organiseren.

Kijk hier voor meer info: https://stadsschouwburg-utrecht.nl/club-nu en word lid van onze community op Facebook: https://www.facebook.com/groups/clubnu/