Italië - Residence Campo Smith

Bardonecchia is een relatief onbekende plaats bij wintersporters uit Nederland en België. Je vraagt je af waarom? In Bardo komt al het goede van Frankrijk (goede pistes) en Oostenrijk (kwaliteit en service) samen.

Bardonecchia ligt net over de grens van Frankrijk in Italië. In feite ligt het in het verlengde van de Maurienne vallei net aan de andere kant van de Fréjus. Het gebied is snel (alleen maar snelwegen) te bereiken via de Fréjus tunnel en extreem makkelijk (en snel) te bereiken met een TGV vanuit Parijs. Ook vliegen op Turijn is een goede optie om snel in dit zuidelijke gebied te komen.

Bardonecchia is verrassend veelzijdig voor groepen van alle soorten en maten. Hoe komt dit eigenlijk? Als eerste is de gunstige prijs & kwaliteit verhouding erg prettig voor groepen gezien men over het algemeen rekening houdt met het budget van iedereen in de groep. Daarnaast is er een veelzijdigheid aan accommodaties:
-Groepshotel voor schoolgroepen en groepen met een scherpe budgetwens. Het hotel beschikt over alle faciliteiten als groepsruimtes, bagagerie, halfpension, enz.
-Appartementen aan de pistes voor studenten, maar ook voor families.
-Hotels voor de volwassenen en bedrijven die op zoek zijn naar meer service & kwaliteit.

Met 100 km pistes en de mogelijkheid om bij een weekverblijf 2 dagen te skiën in Via Lattea is dit een bestemming voor groepen die hoog in onze top 5 staat.

Après-ski
Italië staat niet bekend om zijn levendige après-ski, maar schijn bedriegt. Uiteindelijk bouwt iedereen zijn eigen feestje en doen ze er hier in Bardo vrolijk aan mee. Aan het Pisteplein (tevens bij Res. Campo Smith) liggen een 3-tal leuke bars. De Mezza Luna is de bar waar het elk weekend feest is met Italianen en hun DJ’s. Als upcoming skigebied maakt deze bar gretig gebruik van de Nederlandse groepen en hun après-ski cultuur. Lekker après-skiën buiten op het terras is ze dan ook niet vreemd.
Bij I Due Merle kun je in de avond ongeremd een feestje bouwen. Zoals vele bars zit deze een beetje verstopt onder de grond waardoor er minder last is van het geluid en het feestje net ietsje harder kan.

Heb jij een vraag of wil je in contact komen met mijnGROEPSREIS dan kun je ons altijd bellen
op 040-7370015