Praktijk voor Mondhygiëne H.B. Nix

Als student sta je ineens in een heel ander leven. Soms ver van huis moet je voor jezelf zorgen en een plekje veroveren in je nieuwe wereld. Je ontmoet veel nieuwe mensen en veel nieuwe mensen ontmoeten jou. Mooie tanden geven dan al snel een goede indruk. Want wees eerlijk: jij knapt toch ook af op een onverzorgd gebit en vindt iemand met een mooi gebit veel aantrekkelijker?

Toch kan het onregelmatige studentenleven, met vaak slechte eetgewoonten, leuke feesten, weinig slaap, soms roken en tentamen- stress mondproblemen veroorzaken die je niet 1, 2, 3 in de gaten hebt. Ontstekingen en slechte adem liggen op de loer en daar zit niemand op te wachten.

Zoek daarom in je nieuwe stad een mondhygiëniste die je helpt jouw gebit in deze periode te beschermen tegen al deze invloeden. Laat je gebit af en toe goed schoonmaken en polijsten, daar knapt het enorm van op. Bovendien kun je met simpele tips en trucs vaak in minder tijd veel beter voor je gebit zorgen. Wil je uitgebreide zorg, dan kunnen we ook je tanden bleken. Daarnaast kun je voor je controles gewoon bij je eigen tandarts in je oude woonplaats blijven.

En bedenk je goed: Een gezond en verzorgd gebit is je visitekaartje.

In Leiden is al twintig jaar de Praktijk voor Mondhygiëne H.B. Nix gevestigd. Inmiddels werken hier vier gediplomeerde mondhygiënisten met veel ervaring, ook in de avonden of in het weekend. Ons pand is net verbouwd tot een moderne praktijk met twee behandelkamers. Voor het maken van een afspraak heb je geen verwijzing van je tandarts nodig. Je kunt mailen of op de website het contactformulier invullen, of je kunt bellen.

Rijndijkstraat 2
2313 NK Leiden
071-5661650
www.pvmhbnix.nl
info@pvmhbnix.nl