Muzerije brengt je verder!

Nieuwe studie, nieuwe stad (misschien), nieuwe fase. En die wil je natuurlijk zo leuk mogelijk invullen! Naast studeren en werken is er nog zoveel meer te beleven in ’s-Hertogenbosch.

Heb je zin om eens iets nieuws te proberen, wil je bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij een theatergezelschap of mis je juist je favoriete hobby van thuis? Wat de reden ook is, je bent bij Muzerije van harte welkom! Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Zang
Acht groepslessen
Schal jij altijd heerlijk onder de douche, op de fiets of als je in de pannen roert? Zing je graag en wil je nog veel meer leren? Doe dan mee aan deze basiscursus. Je ontdekt al snel hoe leuk het is om samen te zingen! 

 

 

Lindy Hop
Workshops en lessen
Swing de pan uit met deze vrolijke partnerdans thirties style. Wiebelende knieën, lekkere jazz, humor en theater, Lindy Hop heeft het allemaal. Kom ook plezier maken op de dansvloer.

 

 

Tekenen en schilderen op de iPad
Vier lessen
Laat je creativiteit de vrije loop en leer in een paar middagen hoe veelzijdig je op de iPad kunt zijn. Combineer foto en illustratie of creëer je eigen stijl. Tekenervaring is niet nodig.

 

Je vindt alle mogelijkheden op www.muzerije.nl. Zoek iets leuks uit, dan zien we je snel!

info@muzerije.nl