Muzerije brengt je verder!

Nieuwe studie, nieuwe stad (misschien), nieuwe fase. En die wil je natuurlijk zo leuk mogelijk invullen! Naast studeren en werken is er nog zoveel meer te beleven in ’s-Hertogenbosch.

Heb je zin om eens iets nieuws te proberen, wil je bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij een theatergezelschap of mis je juist je favoriete hobby van thuis? Wat de reden ook is, je bent bij Muzerije van harte welkom! Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Zang
Acht groepslessen
Schal jij altijd heerlijk onder de douche, op de fiets of als je in de pannen roert? Zing je graag en wil je nog veel meer leren? Doe dan mee aan deze basiscursus. Je ontdekt al snel hoe leuk het is om samen te zingen! 

 

Lindy Hop
Workshops en lessen
Swing de pan uit met deze vrolijke partnerdans thirties style. Wiebelende knieën, lekkere jazz, humor en theater, Lindy Hop heeft het allemaal. Kom ook plezier maken op de dansvloer.

 

Tekenen en schilderen op de iPad
Vier lessen
Laat je creativiteit de vrije loop en leer in een paar middagen hoe veelzijdig je op de iPad kunt zijn. Combineer foto en illustratie of creëer je eigen stijl. Tekenervaring is niet nodig.

 

Citytrainer Cultuur
BEN JIJ creatief? WIL JIJ zelf workshops geven? BEDENK JIJ leuke activiteiten en kun je daar hulp bij gebruiken? Ga samen met ons aan de slag met jouw talent en word Citytrainer Cultuur!

Citytrainer is een gratis training van 9 bijeenkomsten; hierbij werk je je eigen idee uit tot een culturele activiteit en voer je deze echt uit voor publiek. Ook doe je 15 uur praktijkervaring op bij een culturele organisatie.

In februari start op maandagavond een nieuwe training bij Babel (locatie Hinthamerstraat 74) en op donderdagavond bij Jongerencentrum Number One (T.M. Kortenhorstlaan 1, Rosmalen). Deelname is gratis.

Wil je mee doen of twijfel je nog? App, bel of mail Kyra
06-15 66 63 24 | kyrasijtsma@muzerije.nl

Direct inschrijven doe je hier www.citytrainerdenbosch.nl/cultuur

Art United Festival
Vanaf oktober 2018 zijn Bossche scholieren gedurende een aantal maanden gecoacht in hun talent. Dansen, zingen, een instrument bespelen, theater spelen, het maken van een eigen kunstwerk of achter de schermen aan de slag als crewlid; alles komt samen tijdens het Art United Festival. Na veel oefenen en hard werken is het op zondag 17 februari 2019 eindelijk zo ver. Dan stralen de talenten in de spotlights en verrassen ze de bezoekers met diverse acts in de verschillende disciplines, een expositie, workshops en nog meer. Om 14:00 uur openen de deuren van Babel zich aan Hinthamerstraat 74. Entree bedraagt €3,-

https://www.facebook.com/ArtUnited073

Je vindt alle mogelijkheden op www.muzerije.nl. Zoek iets leuks uit, dan zien we je snel!

info@muzerije.nl