Netflix beu en zin om een keer iets anders te doen? Kom naar een toffe cabaretier, een grote musical of een klassieke toneelvoorstelling in een modern jasje gestoken. Je kunt altijd gebruikmaken van studentenkorting.

Theaters Tilburg hanteert voor veel voorstellingen een jongerenprijs, bij andere voorstellingen kun je op de dag zelf en kaartje kopen met 50% korting. De programmering bestaat uit ruim 350 voorstellingen en concerten per seizoen. Van grote cabaretnamen als Daniël Arends, Theo Maassen en Marc-Marie Huijbregts tot aan muziek door Wende Snijders, Blaudzun, Fresku en Jan Smit. Ook grote musicals als Evita en All Stars en toneelvoorstellingen door Internationaal Theater Amsterdam en Het Nationale Theater kun je hier zien. Ook is het theater regelmatig decor voor feestjes als Draaimolen.

© Jostijn Ligtvoet Fotografie

© Jostijn Ligtvoet Fotografie

Je hoeft geen artiest te zijn om bij Theaters Tilburg binnen te komen. Er zijn ook projecten zoals GOLDFISHED, waar jonge ondernemers uit het creatieve vak samenkomen en in een informele sfeer hun verhaal vertellen aan ambitieuze jongeren. Theaters Tilburg is dus méér dan alleen het podium van de stad. Ook voor verhuringen ben je bij Theaters Tilburg aan het juiste adres: je kan zalen en foyers huren voor feesten en symposia. Restaurant Lucebert draagt zorg voor de lekkerste theaterschotels (€ 15!) en hapjes.

Zien we je gauw? Kijk op www.theaterstilburg.nl voor het hele programma!

© Jostijn Ligtvoet Fotografie