Indoor fun, beleving en food!

Powerzone in Amsterdam zorgt gegarandeerd voor uitdagende indoor fun en beleving, gecombineerd met een prachtig foodconcept. Waar vroeger indoor accommodaties vaak stoffig, oud en bruin waren, heeft Powerzone het heel anders aangepakt. Het is een strak, modern ingericht entertainment paradijs, waar je je hart kunt ophalen aan:

  • Bowlen
  • Lasergamen
  • Glow Minigolf
  • Modern BBQ/Grill restaurant

De ruimtes zijn opgezet aan de hand van een thema, zoals bijvoorbeeld het Michiel de Ruyter thema in de glow minigolf, of het underground laser thema. Tussen de spellen door kun je een verfrissend drankje pakken aan de hippe bar, waar je meteen je score vergelijkt met die van je vrienden. Bij Powerzone staat de beleving centraal, we doen er alles aan om jouw uitje of evenement te laten knallen. Kwaliteit en gastvrijheid bieden is onze tweede natuur.

Lasergame
In de indrukwekkende underground lasergame arena van Powerzone ga je met elkaar het lasergame gevecht aan in een wel heel geheimzinnige omgeving. Het underground thema komt volledig tot zijn recht door fantastische airbrush beschilderingen. In de ‘loading room’ maken de spelers zich op voor de strijd van hun leven. Hoor je bij het ‘goede’ team of bij het ‘slechte’ team? Het indrukwekkende versterkte geluid van de underground thema sound versterkt het geheimzinnige gevoel. Je wordt vanuit alle hoeken en gaten beschoten.

Bowling
Op de moderne witte bowlingbanen van Powerzone is het mogelijk de strijd aan te gaan met je tegenstanders. Op deze geavanceerde Show bowlingbaan, met mooie lichteffecten, probeer je tegenstanders te verslaan met het gooien van ‘strikes’. In de mooie ambiance en het prachtige uitzicht op het IJ is bowlen een heerlijke manier van ontspanning.

Glow Minigolf
Naast bowlen en lasergamen kunnen we nu met trots onze nieuwste spectaculaire indooractiviteit presenteren: glow in the dark midgetgolf! Kom je ook glow minigolfen? Waan je een middag in een wereld van Michiel de Ruyter, piraterij en schurken. Magische blacklights zorgen voor een spannend effect.

BBQ
Na, voor of tijdens deze activiteiten ga je heerlijk ontspannen met een drankje of hapje in de modern ingerichte horecagelegenheid. Blijf vervolgens gezellig dineren in ons barbecue restaurant met een echte houtskool barbecue op tafel. Hoe leuk is dat!

Powerzone Amsterdam
De Ruijterkade 153
1011 AC Amsterdam
020-7607600
info@powerzone.amsterdam
www.powerzone.amsterdam