Het leukste feestje in de alpen

SKIFEST begon als een lekker weekendje skiën & snowboarden naar de Alpen. We zochten een weekend weg voor een schappelijke prijs, maar wel met de gezelligheid die bij wintersport hoort. Het bleek ideaal te organiseren aan het begin en einde van het winterseizoen. Het is dan nog rustig op de piste en de après-ski … die regelen we gewoon zelf met DJ’s speciaal ingevlogen uit Nederland. Het bleek al snel dat de fanatieke wintersporter dit ideaal vond. Naast de wintersportvakantie met het gezin ook nog een weekend weg met gelijkgestemden voor een passend budget. SKIFEST! Het leukste feestje in de Alpen was geboren!

Momenteel biedt SKIFEST een 10-tal wintersport events aan. Elke event biedt plaatst aan minimaal 100 tot 500 personen. SKIFEST wil vooral net iets extra’s bieden t.o.v. een reguliere wintersport. Hiervoor selecteren we accommodaties met een aantrekkelijke kwaliteit/prijs verhouding. Daarnaast maken we per event een selectie van DJ’s en activiteiten om het perfecte feestje voor de doelgroep te creëren.

SKIFEST events zijn voor iedereen toegankelijk. Er is geen enkele verplichting ergens aan deel te nemen. Wij acteren vooral onder het mom ‘niets moet, alles mag’ en hopen vooral dat jij net zoveel van het feestje in de sneeuw geniet als wij dat doen.|

skifest.nl
info@skifest.nl
040-7370015