De Kliniek voor Mondzorg

Al sinds jaren staat de Kliniek voor Mondzorg bekend als DE studenten tandarts van Eindhoven. Dat houdt in dat we altijd ruimte hebben voor studenten in onze agenda, kom je nu voor een gewoon consult of een pijnklacht, op korte termijn kan je bij ons terecht, wij houden er een plekje voor vrij.

We begrijpen dat je als student vaak nog bij de tandarts van je ouders cliënt bent, maar dat er soms noodgevallen zijn, ook op zo’n moment kan je op ons rekenen. We hebben een top team van tandartsen, een mondhygiëniste en preventie assistentes die graag bereid zijn de kwaliteit van jouw gebit op een goed niveau te houden of te brengen.

We zijn een moderne praktijk en werken met de nieuwste apparatuur. Zo hebben een 3d Scan die uitkomst kan bieden bij het verwijderen van verstandskiezen (beter zicht op de ligging van de wortels) of die bij het doen van een wortelkanaalbehandeling duidelijk aangeeft hoeveel wortels er zijn. Ook maken we onze kronen zelf, wat betekent dat in het geval van nood of een ongeval je dezelfde dag nog een kroon kan krijgen. Ook zijn onze tandartsen bedreven in het maken en repareren van spalkjes.

Al met al; voor al je problemen en wensen op tandheelkundig gebied kan je bij ons terecht!

Tand

Botenlaan 82 (naast de Albert Heijn XL aan de rondweg)
5652 CB Eindhoven
www.dekliniekvoormondzorg.nl

Tand