Zoek je een ruime, betaalbare en veilige studenten woonruimte in het centrum van Heerlen? Neem dan eens contact op met Woningstichting De Voorzorg en doe net als Lisa!

“Ik studeer en woon in een appartement met mijn eigen keuken en badkamer, in een studentencomplex hartje Heerlen. Erg gezellig en dankzij onze huismeester ook rustig genoeg om te kunnen studeren!”

De huurprijzen starten vanaf € 253,67 inclusief servicekosten.

Kernideeën
Woningstichting De Voorzorg bestaat al sinds 1919 in Parkstad en bezit woningen in de gemeenten Heerlen, Hoensbroek en Brunssum. Parkstad is een van de meest verstedelijkte gebieden in Limburg waar ongeveer een kwart van alle Limburgers woont. Een kwalitatief goed en betaalbaar woningaanbod voor met name de sociale doelgroep is daarom bijzonder belangrijk in deze omgeving.

Samengevat gelooft De Voorzorg in de volgende drie kernideeën voor onze huurders:

  • Kwalitatief goed wonen
  • In een prettige woonomgeving
  • Tegen een goede huurprijs

Leefbaarheid: trots op onze wijken!
Het grootste kenmerk van de regio Parkstad is de krimp in de regio. Wij  beperken daarom onze nieuwbouw en kiezen ervoor om vooral kwaliteit toe te voegen aan de bestaande woningen en wijken. Wij investeren in de leefbaarheid van onze woningen en wijken en zorgen ervoor dat de bestaande woningen voldoen aan de wensen en behoeften van de moderne bewoner. We investeren alleen in duurzame en kwalitatief goede nieuwbouw.

Kwalitatief goed wonen
Wij onderhouden en renoveren onze woningen om kwalitatief goede woningen te kunnen blijven bieden aan onze bestaande en nieuwe huurders. We beseffen ons dat de wooneisen van huurders voortdurend veranderen en wij proberen daar zo goed mogelijk aan tegemoet te komen. Het resultaat is dat onze woningen een goede kwaliteit hebben. Dat is fijn voor de huurder en voor de hele buurt!

Contact met de huurder
Contact met huurders is uitermate belangrijk voor een woningcorporatie! Wij onderhouden daarom goed contact met onze huurders door te kiezen voor een persoonlijke aanpak. We hebben huismeesters in dienst die veel bijdragen aan de leefbaarheid van onze complexen. Ook zijn zij vaak het eerste aanspreekpunt bij problemen en kunnen kleine mankementen aan woningen vaak door de huismeesters verholpen worden. Uiteraard staat er op ons hoofdkantoor ook altijd iemand klaar om je te helpen met jouw persoonlijke klachten, vragen of problemen. Wij denken altijd mee en samen zorgen we ervoor dat iedereen tevreden is!

www.wsdevoorzorg.nl