Wij weten als geen ander hoe duur het is om in Rotterdam te studeren en ook nog eens je royale studentenkamer in te richten. Daarom krijgen studenten op vertoon van een studentenpas 20% korting op alles in onze winkels.

Onze kringloopwinkel in Rotterdam staat midden in Kralingen op de Oudedijk 94 aan de rand van Crooswijk. Een prachtig winkelpand met wel 900m2 ruimte om onze spullen die we van de buurt in ontvangst mogen nemen te kunnen verkopen. Heel Kralingen en Crooswijk is welkom voor een kop koffie, goede gesprekken en mooie spullen!

Daarnaast steunen we met de Kringloopwinkel in Rotterdam verschillende goede doelen, lokaal, nationaal en internationaal! Door jouw aankopen, het brengen van spullen en meewerken in de winkel draag je direct bij aan het welzijn van andere mensen in Kralingen en Crooswijk, Nederland en het buitenland.

Kom jij ook eens shoppen in onze winkel aan de Oudedijk 94 in (Kralingen) Rotterdam?


Wij halen jouw tweedehands spullen gratis op!
Heb je spullen over die te goed zijn om zomaar weg te gooien? Wij geven je spullen een tweede kans en als ze zelfs bij ons niet verkopen zorgen we ervoor dat het milieu er zo min mogelijk last van heeft. We recyclen ±80% van alle spullen die bij ons binnen komen! Lever je spullen bij ons in. Zo draag jij bij aan een beter milieu en het welzijn van andere mensen.

Check voor meer informatie onze website www.nieuwehoop.nl