Samen leven, samen thuis met Staedion

Melissa Kerskes vertelt:
“Ik studeer aan de Haagse Hogeschool. Eerst woonde ik in Rijswijk. Maar hier in De Struyck is het ideaal. Het is een studentencomplex vlakbij mijn opleiding, het station en de stad. Ik heb mijn eigen woning van 32 m2 met keuken en badkamer.

Dat is heel luxe, ik hoef niks te delen. Behalve dan de wasruimte, lift en fietsenstalling. En daar spreek ik andere studenten. Je hebt snel een band met elkaar. Een klasgenootje woonde hier al en via haar heb ik kennisgemaakt met de complexbeheerder. Die heeft me de woningen laten zien en kon direct al mijn vragen beantwoorden. Dat rechtstreekse contact vond ik erg prettig. Ik kwam op een korte wachtlijst, maar was best snel aan de beurt.

Eerst kreeg ik een huisje van 25 m2. En nu ben ik doorgeschoven naar een grotere eenheid. Ik betaal all-in, ook voor gas, licht, tv en internet, dus weet per maand precies wat ik kwijt ben. Het is echt mijn plek. Ik heb zo’n Ikea vakkenkast waarmee ik de ruimte heb opgesplitst in een apart eet- en zitgedeelte en een slaapplek. Het is een knus stekje geworden. Dat vinden mijn vrienden ook. Iedereen voelt zich hier gelijk thuis.”

Op verschillende leuke locaties in Den Haag biedt Staedion aantrekkelijke kamers voor studenten aan.

Kijk voor het aanbod op www.staedion.nl/studenten