De tandarts voor studenten in Ede en Wageningen

Het is als uitwonende student vaak onhandig om de eigen tandarts thuis aan te houden. Controles met de eigen tandarts kunnen moeilijk gepland worden vanwege tijd en afstand. En bij spoed is het fijn als je bij je eigen tandarts terecht kunt. Wij zijn de tandarts voor studenten in Ede en Wageningen.

Je kunt bij ons terecht voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen. Van een vulling tot gebitsreiniging, van een wortelkanaalbehandeling tot het bleken van je tanden. Voor behandelingen die wij niet zelf uitvoeren, zoals orthodontie (beugels) en implantologie (implantaten), werken we nauw samen met ervaren specialisten in de omgeving.

Wij proberen om alle behandelingen zo goed mogelijk uit te leggen en op een rustige manier te werken, om daarmee eventuele angst zoveel mogelijk te verminderen.

Je kunt zelf eenvoudig aanmelden via de website of met een telefoontje. Je vraagt je huidige tandarts om je gegevens naar ons toe te sturen. Als je na de studie verhuist, sturen wij je gegevens gewoon door naar de nieuwe tandarts.

Tandartspraktijk Kende
Stationsweg 43 (ingang Ericalaan)
6711 PK  Ede
0318-616910
info@tandartskende.nl
www.tandartskende.nl