Mise en Place

Samen leren, creëren en elkaar inspireren: een visie die ooit in een campuskamertje in Maastricht is ontstaan. Inmiddels wordt deze visie uitgedragen op 52 Mise en Place vestigingen in vijf landen, waar onze 8000 talenten dagelijkse in de top van de hospitality worden ingezet. In de loop van 22 jaar zijn we uitgegroeid tot méér dan het zoveelste uitzendbureau. Maar wat kun  je dan precies van ons verwachten?

Gastvrijheid
Gastvrijheid zit in ons bloed. De ultieme belevingen die wij dagelijks voor onze gasten mogen creëren vormen de basis van ons DNA. We combineren vakmanschap met een flinke dosis plezier en hart voor wat we doen. Het resultaat ervan is simpel; bij ons sta je niet zomaar ergens, maar kom je te werken op de allerleukste locaties in heel Nederland zoals festivals, hotels, congresgebouwen en voetbalstadions.

Werken aan jouw droom
Weet jij al wat je later gaat doen? Wat wil jij bereiken? Wij geloven erin dat iedereen met de juiste begeleiding zijn dromen kan waarmaken. Door het bieden van uitgebreide doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkelingskansen proberen wij jonge ambitieuze talenten een weg te bieden naar het realiseren, of het vinden van hun eigen droom. Bij ons leer je de vaardigheden die pas écht in je latere leven tellen.

Vriendschap
‘Making friends and creating synergy’. Want bij ons kun je vriendjes maken! De juiste werkcultuur zet aan tot meer creativiteit, een prettigere werkbeleving en een vermindering van werkstress. Wat is er fijner dan werken met je vrienden en erna nog lekker na borrelen? Vriendschap betekent samen dingen oppakken en samen bouwen aan de toekomst. Dit vind je bij ons terug op alle werkniveaus. Wil je zelf een keer ervaren hoe dit in z’n werk gaat? Loop een keer binnen voor een kop koffie en ontdek de wereld van Mise en Place!

Dromen die uitkomen
“Mijn ambitie was altijd het ondernemerschap. Ik ben iemand die graag dingen initieert, nieuwe dingen verzint, die het gaat uitwerken en doelen nastreeft. Mijn droom is om dat ook in de toekomst te blijven doen. Ik ben als jobper begonnen toen ik nog studeerde en flexibel en variabel aan de slag kon gaan. Dat deed ik op mooie evenementlocaties, vijfsterrenhotels, luxe party cateraars, bij eigenlijk alle grote namen uit de branche. Dat was voor mij een hele mooie manier om ervaring op te doen. Ik leerde vervolgens al snel mensen begeleiden, coachen en evalueren. Mijn advies is om lef te tonen, durf fouten te maken, leer er zoveel mogelijk van en toon elke dag je inzet. Mede daardoor werd ik toen  gevraagd om een nieuwe vestiging te openen” – Patrick, Operational Manager Mise en Place London.

 

www.miseenplace.nl