Hier wonen studenten

Bij SSH& wonen 6.500 studenten. In alle soorten en maten. Studenten die met spoed een kamer zoeken, internationale studenten, studenten die een master of minor in Nijmegen of Arnhem willen volgen en studenten die de levendigheid opzoeken en midden in de stad tussen de kroegen en cafés willen wonen.

Hoe verschillend ook, al die studenten hebben één ding met elkaar gemeen. Ze zoeken allemaal een eigen plek om te wonen. Een veilige en vertrouwde omgeving in een nieuwe stad. Een warm welkom. Een thuis tijdens je studententijd. Daar waar het gebeurt; tussen alle andere studenten in Arnhem of Nijmegen. Een kamer die je energie geeft en waar je met veel plezier voor lange of korte tijd kan wonen. Waar je nooit alleen bent en waar je samen met je huisgenoten en medestudenten de beste tijd van je leven beleeft.

Wij zijn er voor studenten die op kamers willen. Studenten die een eigen plek zoeken, een thuis tijdens de studententijd. En met veel plezier kort of lang in Nijmegen of Arnhem willen wonen.

www.sshn.nl