Ga je afstuderen? Laat je scriptie voordelig printen bij Print- & Copyshop MoBi!

Je bent klaar met je onderzoek, alle resultaten zijn bekend en je hoeft alleen nog de laatste puntjes op de i te zetten. Nu hoef je enkel nog te zorgen dat je scriptie er tiptop uitziet. Daarvoor kun je terecht bij ons. En omdat onze medewerkers bestaan uit mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, is het ook nog eens heel voordelig.

Gratis ontwerp omslag
Als je je scriptie bij ons laat printen, is het ontwerp van je omslag helemaal gratis. Jij geeft aan wat je wensen zijn, levert zo nodig beeldmateriaal aan en vervolgens maakt onze vormgever er iets moois van. En als de vormgeving hélemaal naar wens is, gaan we je scriptie printen.

Printen scriptie
Voor het printen van je scriptie kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Ten eerste hebben we allerlei soorten papier waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast kun je enkelzijdig of dubbelzijdig printen, in kleur of in zwart-wit, maar je kunt dit ook combineren. Jij vraagt, wij draaien.

Inbinden scriptie
Na het printen, maken we een mooi rapport van je scriptie. Hoe we dat doen, dat is aan jou. Je kunt je scriptie bijvoorbeeld laten inbinden met een metalen of plastic ringband, maar je kunt er ook een écht boek van laten maken met een lijmrug.

Wil je meer informatie over ons of wil je meteen gebruikmaken van onze diensten? Ga dan naar onze website of neem contact met ons op. En als je gewoon langs wilt komen, kan dat natuurlijk ook. We zijn iedere werkdag open van 9:00 tot 16:30 uur.

www.mobileiden.nl

Rooseveltstraat 38
2321 BM  Leiden
071 579 18 36
info@mobileiden.nl