Word jij ook helemaal gek van dat vele gepraat op de radio? En luister jij ook liever naar zoveel mogelijk muziek? Luister dan naar Wild FM! Wij zijn het populaire hitradiostation van Nederland. Altijd de populairste hits van dit moment!

Wild FM is te beluisteren in Noord-Holland, een gedeelte van Zuid-Holland en Flevoland. In Amsterdam en omgeving ontvang je Wild FM via 93.6, in Alkmaar en omgeving via 96.3 en in Haarlem, Bloemendaal en Zandvoort (dus ook op het strand!) geniet je van Wild FM via 97.3.

Natuurlijk gaat Wild FM met zijn tijd mee. Daarom zijn wij ook via DAB+ op kanaal 8A, 9D-Z en 9D-N te beluisteren, dit voor een nog betere kwaliteit van jouw muziek! Uiteraard is Wild FM ook wereldwijd te ontvangen via onze website wildfm.nl! Wild FM richt zich met opvallende acties en spectaculaire prijzen op 18 – 45 jarigen.

Check onze website en Facebook voor de leukste prijzen die JIJ kunt winnen!

Wild on Tour
Check regelmatig een nieuwe aflevering van Wild on Tour! In deze serie van afleveringen loopt Wild FM een dagje mee met populaire Nederlandse artiesten van dit moment! Eerder zijn er al afleveringen gemaakt met SBMG, Sevn Alias, SFB, Jayh Johnson en Bokoesam! In deze video’s leer je de artiesten beter kennen en is te zien hoe zij zich voorbereiden op een show. Alle video’s zijn te bekijken via Facebook en ons eigen YouTube kanaal!

Maalderij 21
1185 ZB Amstelveen
T (020) 447 00 30
W wildfm.nl
E info@wildfm.nl