Computechnion

Kom je in Wageningen studeren, wil je een toffe, betaalbare kamer en nieuwe mensen leren kennen? Schrijf je dan in voor Computechnion aan het Dreijenplein 2, het nieuwste woonproject van Wageningen.

In Computechnion zijn 96 kamers verdeeld over drie verdiepingen met twee woongroepen per verdieping. Iedere woongroep heeft gemiddeld zestien kamers met een grote gemeenschappelijke woonkeuken waar je samen kunt koken, eten, drinken en feesten. Verder deel je met je woongroep voorzieningen als douches, toiletten en wasmachines.

Wonen in Computechnion
Wonen in Computechnion is vooral heel erg gezellig, omdat je met zoveel leeftijdsgenoten in een pand woont. Dit zorgt voor een sociaal netwerk van huisgenoten, waarmee je samen kunt eten, studeren en uitgaan. Sommige huisgenoten worden zelfs vrienden voor het leven! Net buiten het centrum van Wageningen ligt Computechnion middenin het tweede campusgebied van de Wageningen UR. Winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand en ook het mooiste uitkijkpunt van Wageningen en de exotische bomentuin liggen vlakbij.

Bewoners doen het!
Socius betrekt graag zoveel mogelijk de bewoners bij haar projecten. Zo hebben tijdens de verbouwing al een aantal toekomstige huurders geholpen met klussen. Daarnaast worden er per woongroep beheerders aangesteld die ervoor zorgen dat Computechnion een gezellige, veilige en schone plek is om te wonen, in ruil voor een korting op de huur. Ook worden er enkele andere betaalde functies ingevuld door bewoners, zoals de functie van Pandbeheerder, Beheerder Onderhoud en Beheerder Huuradministratie & Communicatie. Een leuke en leerzame bijbaan behoort dus ook tot de mogelijkheden! Daarnaast is er volop ruimte voor eigen initiatief voor bijvoorbeeld feesten, filmavonden of aankleding van de gemeenschappelijke woonkeukens en gangen.

Inschrijven of meer informatie?
www.computechnion.nl
www.sociuswonen.nl
info@computechnion.nl