10% studentenkorting bij Xando Premium Reseller

Elke MacBook levert ongekende prestaties en is voorzien van geweldige software. Allemaal in een draagbaar design, zodat jij je MacBook overal mee naartoe kunt nemen. Zo kan je studeren waar je maar wilt.

Met de onderwijskorting van Xando kunnen betrokkenen van het onderwijs Macs, Software en bepaalde accessoires kopen voor een speciale prijs. Dus ben jij een student in het hoger onderwijs, een leerkracht, iemand die thuisonderwijs geeft of een andere medewerker van een onderwijsinstelling? Pak dan nu je voordeel met deze kortingen! Ook studenten die net staan ingeschreven bij een universiteit of hogeschool komen voor deze korting in aanmerking. Kopen bij Xando bespaart je dus flink wat geld!

Om te kunnen profiteren van de korting heb je de volgende zaken nodig:
Een geldige studentenkaart of een bewijs van inschrijving. De kaart of het bewijs van inschrijving moet de naam van de institutie dragen. Een identiteitsbewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart)

Bezoek de dichtstbijzijnde Xando winkel of ga voor meer informatie naar www.xando.nl!

Waarom een Mac voor je studie?
Makkelijk te leren en makkelijk te gebruiken. Alles is ontworpen met eenvoud en intuïtiviteit als uitgangspunt. Programma’s voor het dagelijks gebruik die volledig zijn geïntegreerd en perfect samenwerken. Batterij tot 12 uur, bescherming dag én nacht, Dit en meer is precies dat wat een Mac een Mac maakt!

Exclusieve voordelen
Als iMember krijg je professionele ondersteuning en advies voor het gebruik van je nieuwe aanwinst. Vanaf het installeren tot en met het realiseren van concrete projecten. Daarnaast ben je altijd de eerste met exclusieve devices en kortingen!

√ Persoonlijke coaching
√ Speciale events en workshops
√ Exclusieve koopavonden en kortingen.