Ga naar ROOM.NL

DUWO is online studentenhuisvester en heeft ruim 33.000 studentenkamers en studentenwoningen in Amsterdam en omstreken, Delft, Den Haag, Deventer, Haarlem, Leiden en Wageningen. Je kunt bij DUWO je studentenkamer online zoeken als je je hebt ingeschreven op DUWO.nl. Inschrijven kan al vanaf 16 jaar. 

Om te kunnen reageren op kamers, moet je zijn ingeschreven als voltijdstudent aan een onderwijsinstelling. Vanaf het moment van inschrijving bouw je ‘inschrijfduur’ op. Die telt mee als je gaat reageren.

ROOM
Je studietijd is te kort en te leuk om ingewikkeld te doen over een kamer. Het vinden van een ruimte die past bij jouw wensen en voorkeuren blijkt echter nog lang niet altijd eenvoudig. Zeker nu studietrajecten steeds minder gebonden zijn aan één stad, is er behoefte aan een platform dat meedenkt mét jou en klaarstaat vóór jou. Dat platform is ROOM. Het is een initiatief van studentenhuisvester DUWO en sinds 2019 is ook Idealis aangesloten. Het aanbod breidt continu uit. Zo ben jij straks klaar voor elke toekomst, in elke stad in Nederland: gemakkelijk, veilig en eerlijk!

Kamer in Amsterdam, Delft, Leiden, Den Haag, Haarlem, Deventer of Wageningen?
Zoek je een kamer in Amsterdam, Delft, Leiden, Den Haag, Haarlem, Deventer of Wageningen? Kijk dan op de website van ROOM. Hèt platform voor studentenkamers. We hebben het grootste aanbod voor een eerlijke prijs! Schrijf je snel in op ROOM.NL en bouw meteen wachttijd op.

Your beste move!